PAPRYKA SŁODKA MIELONA
Składniki: mielona papryka słodka
Papryka słodka mielona doskonale nadaje się do wszelkich dań mięsnych oraz rybnych, zup, sosów, twarogów i wędlin. Poprawia smak potraw kuchni węgierskiej i włoskiej. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw. Obok mięsa stanowi podstawę gulaszu. Można ją stosować także jako barwnik do wszelkiego rodzaju sosów, na przykład majonezowych lub śmietanowych. Papryka słodka mielona jest dostępna jako samodzielna przyprawa. Poza tym stanowi składnik wielu produktów spożywczych. Znajduje się bowiem w mieszankach i preparatach przyprawowych, daniach, sosach i zupach w proszku, gotowych daniach kuchni meksykańskiej,
węgierskiej, włoskiej, wędlinach itp.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Masa netto: według wybranej wagi
Producent:
NATURAL EXPERT
PPH Kamil Chojnowski
info@naturalexpert.pl
Produkt może zawierać alergeny:
sezam, orzechy, gluten, seler, gorczyca
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu