BEZGLUTENOWA BUŁKA HAMBURGEROWA
Składniki: Woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3%, olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
Bezglutenowe bułki hamburgerowe ze złotym siemieniem lnianym marki Incola. Jest świetna na śniadanie, kolację i do hamburgerów. Bardzo chrupiąca po podgrzaniu. Produkty marki Incola mają certyfikat bezglutenowości (przekreślony kłos) nadawany przez Europejski System Licencyjny.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: |
1214 kJ / 289 kcal |
Tłuszcz: |
67,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
1,0 g |
Węglowodany: |
47,0 g |
w tym cukry: |
11,3 g |
Błonnik: |
8,3 g |
Białko: |
4,2 g |
Sól: |
1,7 g
|
Informacje alergenne: Może zawierać białka mleka.
Przechowywanie: przechowywać w suchym miejscu
Producent: Incola
Masa: 140g
Kraj pochodzenia: Polska