MIGDAŁY SŁUPKI
Składniki: migdały łuskane bez brązowego naskórka, pocięte w słupki jednakowej grubości.
Migdały w słupkach to selekcjonowane siekane na cienkie plasterki orzechy. Są one wcześniej blanszowane, dlatego nie mają skórki. W smaku są słodkie, nie mają ani odrobiny goryczki, dlatego ich smak jest tak ceniony. Nadają się do spożywania pod każdą postacią, zarówno surowe jak i prażone. Migdały w słupkach nie zawierają konserwantów. Wykorzystywane są do sałatek, owsianek, deserów oraz jako przekąska.
Migdały słupki to krojone grube pasma obranego orzecha. Wykorzystywane są do produkcji marcepanu oraz jako dodatek do ciast, deserów, sałatek lub jako przekąska.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna 2496 kJ / 604 kcal
- tłuszcz 52 g
- w tym kwasy tłuszczowe 4,7 g
- węglowodany 7,6 g
- w tym cukry 5 g
- białko 20 g
- sól 0 g
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Masa netto: według wybranej wagi
Producent:
NATURAL EXPERT
PPH Kamil Chojnowski
info@naturalexpert.pl
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać alergeny:
sezam, orzechy, gluten, seler, gorczyca
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.